Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Ministrii de externe din UE au programata joi o reuniune de urgenta pe tema crizei din Ucraina in timp ce presedintele american, Barak Obama, cere puterii de la Kiev sa garanteze manifestantilor dreptul de a se exprima fara teama de represiune. Rusia, in schimb, denunta o tentativa de lovitura de stat. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews.ro de la ora 14.00 despre violentele din Ucraina.

Iulian FotaFoto: HotNews.ro
  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului 
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.