Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a fost implicat, marti, intr-un accident de circulatie produs in municipiul Buzau, fara a fi ranit, primele date furnizate de Politie aratand ca accidentul a avut loc din vina unui alt sofer, transmite Mediafax.

Potrivit comisarului sef Florina Crucianu de la Politia Judeteana Buzau, accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzau, unde autoturismul condus de fostul premier a fost lovit din spate de o alta masina al carei sofer nu a pastrat distanta corespunzatoare.

"Este vorba despre o tamponare intre doua autoturisme, fara a fi inregistrate victime. Un barbat in varsta de 50 de ani, din Buzau, care conducea pe Aleea Industriilor catre Soseaua Spatarului nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de alt autoturism din fata sa, lovindu-l", a spus Florina Crucianu, care a precizat ca soferul din Buzau vinovat de producerea accidentului a fost santionat cu trei puncte amenda.

Conform sursei citate, cei doi soferi au fost testati de politisti cu aparatul Drager, stabilindu-se ca nu consumasera alcool.

Calin Popescu Tariceanu se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat in urma tamponarii.