Miercuri, vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice, precum si in zonele deluroase si montane, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, izolat mai scazute in Moldova, dar si usor mai ridicate local in vest si in centru.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in regiunile vestice, unde local, in special noaptea, va ploua. In restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar in orele diminetii vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in partea de vest a tarii si izolat in celelalte zone. Minimele termice se vor incadra intre -3 si 8 grade, usor mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti, vremea va fi si miercuri calda pentru aceasta data, astfel ca temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 1...3 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar in primele ore ale diminetii vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab.

Joi, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta mai ales in jumatatea de nord-vest, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii februarie in aproape toata tara. Cerul va fi variabil cu innorari temporare si va ploua slab, local in nordul si centrul tarii si izolat in celelalte regiuni. In zonele montane precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, cu precadere pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.