Sambata, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat ar fi normal in prima decada a lunii februarie in cea mai mare parte a tarii, exceptand zonele joase din sud si din est, unde vremea se va mentine relativ rece. Cerul va fi temporar noros, va ploua local in regiunile vestice, iar in restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi neinsemnate cantitativ sau burnite, noteaza Mediafax.

In zonele joase din sud si est local, mai ales la inceputul zilei, ceata va persista. Izolat se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2...-1 grad in zonele cu ceata persistenta in special din Lunca Dunarii si 13...14 grade in Dealurile Banatului, iar cele minime se vor incadra in general intre -6 si 6 grade.

La Bucuresti

Cerul va avea innorari si se va semnala ceata, indeosebi dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -3...-1 grad.

La munte

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si mai ales in a doua parte a intervalului se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ploaie, iar pe crestele inalte mixte, pe arii extinse in Carpatii Occidentali, local in Carpatii Meridionali si izolat in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari, indeosebi pe creste. Pe vai si in depresiuni se va semnala ceata posibil asociata trecator cu burnita.