Universitatea din Bucuresti anunta ca suspenda activitatea didactica in zilele de 29 si 30 ianuarie 2014. "Ca urmare a conditiilor meteo nevaforabile previzionate pentru urmatoarele zile si avand in vedere traficul ingreunat ce ar putea impiedica studentii din provincie sa ajunga in capitala, conducerea Universitatii din Bucuresti a hotarat suspendarea activitatii didactice (cursuri, examene) in zilele de 29 si 30 ianuarie 2014", informeaza Universitatea intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Examenele si cursurile stabilite pentru aceste zile vor fi reprogramate de comun acord intre cadrele didactice si studenti, precizeaza Universitatea din Bucuresti.

Amintim ca activitatea Universitatii din Bucuresti a fost suspendata si luni, 27 ianuarie, dupa care universitatea a anuntat ca isi redeschide portile pe 28 ianuarie.

Astazi, 28 ianuarie, Universitatea din Pitesti, Universitatea Valahia din Targoviste, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti au activitatea didactica suspendata, dupa cum a anuntat in urma cu o zi Ministerul Educatiei Nationale.

Conform reglementarilor in vigoare, hotararea de intrerupere temporara a activitatii este exclusiv la latitudinea conducerilor institutiilor de invatamant superior, in virtutea autonomiei universitare, a informat Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

Ministerul Educatiei Nationale le recomanda tuturor studentilor sa ia legatura cu secretariatele universitatilor si sa consulte paginile de internet ale acestora.