Luni, vremea va in general inchisa si rece. Pe parcursul zilei va continua sa ninga in estul si in sud-estul tarii, unde pe arii restranse se vor mai cumula cantitati de apa de 10...15 l/mp. Vantul va mai prezenta intensificari in Dobrogea, iar la inceputul intervalului si in sudul Moldovei si in estul Munteniei, cu viteze ce vor depasi la rafala 50...60 km/h, viscolind sau spulberand zapada, informeaza Mediafax.

In restul regiunilor, ninsori slabe cantitativ se vor semnala pe arii restranse. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 0 grade, local mai scazute in Moldova, iar cele minime intre -11 si -3 grade.

La Bucuresti, vremea se va mentine inchisa si rece. Temporar, mai ales in prima parte a intervalului, va mai ninge slab. Vantul va fi moderat in primele ore, apoi va sufla slab. Temperatura maxima va fi de -5...-4 grade, iar cea minima de -9...-8 grade.

Marti, vremea se va mentine in general inchisa si rece, geroasa noaptea in Moldova, in estul Transilvaniei si izolat in sud. Vor fi ninsori slabe in nord si nord-est, iar vantul va sufla slab si moderat. Spre sfarsitul noptii aria ninsorilor se va extinde in regiunile sudice, unde si vantul se va intensifica.

In sudul Dobrogei vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -8 si 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -11 si -2 grade, mai scazute in depresiuni spre -14 grade.