Vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Palatul Victoria, ca "a vazut Iadul" sambata seara cand a verificat "niste tronsoane", in special tronsonul de drum Mizil-Buzau, relateaza Agerpres.

"Am vrut sa vad cu ochii mei, azi-noapte, daca intr-adevar se poate circula pe niste tronsoane de drum care sunt blocate si ma refer aici la Ploiesti-Buzau, in special tronsonul Mizil - Buzau, si in tronsonul care mie mi se pare ca a fost cel mai afectat in care si acum este o situatie ingrozitoare si va fi si mai rau, tronsonul Ramnicu Sarat - Buzau. Azi-noapte, ce am vazut, am vazut Iadul. Mi se pare foarte riscant si un pericol foarte mare ca anumiti cetateni, care stau acasa si ar avea tendinta sa plece undeva, vazand tot felul de comentarii la diverse emisiuni, facute cu buna credinta, sa aiba senzatia ca ar putea sa se deplaseze pe aceste drumuri blocate si care sunt restrictionate circulatiei", a spus Dragnea.

Acesta a facut un apel catre cetateni sa se informeze inainte de a pleca la un drum.

"Fac un apel, din partea Guvernului, catre toti cetatenii sa se informeze inainte de a pleca la un drum pentru ca informatiile pe care le dam sunt cele corecte, iar deciziile de a fi restrictionata circulatia pe aceste drumuri sunt decizii luate cu maxima responsabilitate. De exemplu, pe Ramnicu Sarat- Buzau nu se putea circula nu din cauza troienelor de zapada, ci pentru ca pur si simplu nu se vedea la 2 metri din cauza viscolului. O viteza ingrozitoare. Am vazut oameni care erau foarte nervosi pentru ca erau opriti de politie sa mearga, nestiind ca la 500 de metri sau un kilometru este Infernul", a aratat viceprim-ministrul.