Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca incepand cu ora 22:00 se inchide circulatia pe drumul national DN67C intre km 16+000 - 34+800 intre localitatile Novaci si Ranca din judetul Gorj, din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti, conform unui comunicat remis redactiei.

Comunicatul CNADNR

"Mentionam ca pana la aceasta ora s-a organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de 25.01.2014.

Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe restul retelei de drumuri nationale, CNADNR SA roaga participantii la trafic sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera in vederea prevenirii ambuteiajelor.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada si viscol. Daca totusi nu se poate evita deplasarea in aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.). "