Miercuri, vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, chiar deosebit de calda in zona de munte, unde cerul va fi variabil. In restul teritoriului vor fi innorari, persistente in zonele joase de relief, unde local se va semnala ceata, izolat asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat, transmite Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in zonele cu ceata persistenta si 14 grade in dealurile Banatului si ale Munteniei. Temperaturile minime se vor incadra intre -6 grade in depresiuni si 5 grade in Dealurile de Vest.

  • La Bucuresti

Vremea va fi in general inchisa. Mai ales dimineata si noaptea se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad.

  • Joi

Valorile termice vor fi mai ridicate decat normalul perioadei, indeosebi in zonele de deal si munte, unde cerul va fi variabil pe parcursul zilei, dar se va innora seara si noaptea. In restul teritoriului va persista nebulozitatea joasa si local se va semnala ceata, asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in zonele cu ceata persistenta si 12 grade in dealurile Olteniei, Munteniei si Banatului, iar cele minime intre -5 grade si 5 grade.