Parintii elevilor de la Scoala nr. 10 au depus o plangere penala, la Parchetul Judecatoriei Sectorului 2, pe numele invatatoarei care a cerut bani pentru cadouri, anunta B1 Tv. Inspectoratul Scolar Bucuresti a inceput luni audierile in cazul invatatoarei care certa parintii ca au dat spagi prea mici pentru cadourile profesorilor de Craciun. Inspectorii scolari au anuntat ca vor face toate verificarile necesare si vor da un verdict in 2-3 zile.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, in legatura cu presupusele fapte penale savarsite de invatatoarea Dana Blandu de la Scoala nr. 10 din Capitala, acuzata ca ar fi cerut parintilor bani de cadouri.

Ancheta in acest caz a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video preluata de pe YouTube, in care este surprinsa o discutie intre parinti si o invatatoare de la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, care cere bani pentru cadourile de sarbatori.

Parintii ii reproseaza invatatoarei ca le cere prea multi bani, aceasta spunand ca trebuie sa fie oferite cadouri atat secretarei scolii si bibliotecarei, cat si paznicilor si femeilor de serviciu.