Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni seara, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este "ingrozitoare", "extrem de injusta", fiind "o razbunare murdara", relateaza agentia Mediafax.

Intrebat cum comenteaza decizia justitiei, Nastase a declarat, la iesirea din Sectia 2, vizibil afectat: "Ingrozitoare, dupa parerea mea, extrem, extrem de injusta, o razbunare murdara. Ce pot sa spun mai mult?".

Fostul premier a iesit din sectie insotit de politisti, incatusat, si s-a urcat intr-o masina, cu care urmeaza sa fie dus la penitenciar.

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Adrian Nastase a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare si cinci ani interzicerea unor drepturi, pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a mai primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Prin contopirea pedepselor, Adrian Nastase va executa pedeapsa de patru ani de inchisoare.