Joi, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii si in general frumoasa la deal si la munte, unde cerul va fi variabil, informeaza Mediafax. In celelalte regiuni vor fi innorari si local se va semnala ceata, mai ales dimineata si noaptea. Pe arii restranse, in special in partea de est a teritoriului, va ploua slab sau va burnita si vor fi conditii de polei.

  • In tara

Joi, vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2...0 grade in zonele cu ceata persistenta si 10...12 grade in dealurile Banatului, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 4 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Delta Dunarii.

Vineri, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales la deal si la munte, vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit la inceputul lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros in zona de munte si va avea innorari persistente in restul teritoriului, unde local se va semnala ceata asociata izolat cu burnita.

Pe arii restranse va ploua slab in regiunile nord-vestice, iar in nordul Carpatilor Orientali, la altitudini de peste 1800 m trecator vor fi posibile precipitatii si sub forma lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2...0 grade in zonele cu ceata persistenta si 12 grade in dealurile Banatului, iar cele minime vor avea valori de la -10 grade in depresiuni pana la 5 grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

  • La Bucuresti

Joi,cerul va avea innorari si vor fi conditii de ceata dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -1 grad.