Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a primit peste 500 de solicitari in noaptea de Revelion, dintre care aproximativ 400 au reprezentat cazuri de urgenta, a declarat, miercuri, pentru Agerpres managerul general al institutiei, Alice Grasu.

"In noaptea de Revelion, de la ora 20:00 pana la ora 8:00, Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a primit 542 de solicitari, cele mai multe dupa miezul noptii. Dintre acestea 407 au fost cazuri de urgenta. Dintre urgente 107 au fost lipotimii. 35 au avut loc in locuri publice, o parte dintre acestea inregistrandu-se pe fondul consumului de alcool", a spus Alice Grasu.

Totodata, ea a mentionat ca au fost inregistrate doua nasteri si trei accidente rutiere. "S-au inregistrat 13 cazuri de coma, o parte dintre ele pe fondul consumului de alcool, trei accidente rutiere, peste 50 de afectiuni digestive, 25 de traumatisme, patru accidente de la petarde, din fericire niciunul grav. Au fost si doua nasteri si 20 de depresii", a precizat Alice Grasu.

Potrivit acesteia, numarul de solicitari la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a crescut cu 5% in noaptea de Revelion de anul acesta fata de intervalul similar din 2013.