Jurnalistul si disidentul anticomunist Neculai Constantin Munteanu comenteaza, pe blogul lui Catalin Tolontan, numirea lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala: "Cand spuneam (in 1989 - n.red.) "e un inceput in tot sfirsitul" nu eram chiar foarte convins de ceea ce spun. Dar mai exista mica speranta ca "ala" va crapa. (...) Cu "astia" de azi nu se intrevede nici macar inceputul sfirsitului. Nu pentru ca ar fi nemuritori. Dar se regenereaza la nesfirsit. (...) Numirea lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala face parte din acest proces si e cea mai groasa flegma pe care haita juristului Victor P. o putea arunca in obrazul unei institutii schimonosite de indiferenta si de neputinta".

Neculai Constantin Munteanu este jurnalistul care, pe 18 decembrie 1989, isi incepea emisiunea la Radio Europa Libera astfel, dupa cum aminteste Catalin Tolontan pe blog:

  • "E un inceput in tot sfirsitul. Timisoara e acum numele orasului romanesc scris si pronuntat in toate limbile pamantului". 

Dupa 24 de ani, el face o paralela intre regimul Ceausescu si actuala putere, in comentariul publicat pe blogul lui Catalin Tolontan, in subsolul unui material al jurnalistului GSP despre numirea lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala:

  • "Draga domnule Tolontan, va multumesc ca in tara lotofagilor, indelung mancurtizata, cineva isi mai aminteste de Noel Bernard si de Europa libera. Cind spuneam "e un inceput in tot sfirsitul" nu eram chiar foarte convins de ceea ce spun. Dar mai exista mica spernata ca "ala" va crapa. Bilogic era copt si pe dinauntru putred, urma sa doar sa cada. Cu "astia" de azi nu se intrevede nici macar inceputul sfirsitului. Nu pentru ca ar fi nemuritori. Dar se regenereza la nesfirsit, se inmultesc prin sciziparitate. Numirea lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala face parte din acest proces si e cea mai groasa flegma pe care haita juristului Victor P. o putea arunca in obrazul unei institutii schimonista de indiferenta si de neputinta. Exagerez. Ponta e jurist doar cu numele. S-uzim, totusi, numai de bine!"