Constructorii primariei din Valea Lupului, judetul Iasi, au turnat astfaltul direct peste zapada, scrie Buna Ziua Iasi, potrivit B1.ro. Astfel, miercuri noapte, in jurul orei 21:00, muncitorii contractati de primarie turnau cateva sute de metri de asfalt direct in zapada.

Desi initial ziceau ca nu se asfalteaza, ci doar se "scapa" de materialele ramase in surplus, drumarii au admis ca au asfaltat si in conditii neconforme.

"Este niste material ramas de la capacele de canal, pe care le-am ridicat azi si pe care nu-l puteam lasa sa se intareasca in masina, ca sa-l spargem cu picamerele. Ce este drept, am prins vreo 200 de metri pe zapada, dar nu putem controla vremea. Cei avizati, inginerii, stiu ca asfaltul nu face priza la primul strat. Al doilea trebuie turnat pe uscat", a declarat seful echipei de muncitori.

Pe de alta parte, primarul din Valea Lupului a contrazis filmarea facuta de jurnalistii de la BZI.

"Nu cred ca lucrau la ora 21:00 pentru ca ei terminasera treaba la ora 16:00 pe santier. Poate faceau ceva la capacele de canalizare. Nu stiu sa fi asfaltat si nu cred ca erau acolo asa de tarziu", a declarat primarul.