Politia a declansat o ancheza in cazul unui tanar care s-a filmat in timp ce conducea cu 250 de kilometri la ora pe Autostrada Transilvania si a postat mai apoi filmuletul pe Internet, sustinand ca si-a luat permisul de conducere "cu spaga", informeaza Mediafax.

Un tanar s-a filmat conducand masina cu o viteza de 250 de kilometri pe ora pe Autostrada Transilvania si a postat, la sfarsitul acestei saptamani, filmuletul pe Youtube.

In inregistrarea video poate fi vazuta o masina Audi, in care se aflau soferul si un pasager, care merge cu o viteza de 250 de kilometri pe ora.

"Am fost ca Schumacher si acum vreau sa demostrez ca eu sunt Fernando Alonso. Acum vreau sa va arat cum ma duc eu pe Autostrada asta Transilvania sau ce ... o fi. Instructorul a zis ca oricum nu o sa iau eu carnetul de conducere, dar cu niste spaga a mers treaba. Acum o sa le demonstrez ca eu sunt Fernando Alonso. Am fost cu 200 km/h, dar acum dau 250 km/h. Hai fraiere, sa vezi merge? Sa vezi cum e sa fii un Fernando Alonso. E ca la <>", a spus tanarul.

Politistii Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) au declansat o ancheta pentru depistarea soferului.