Presedintele Traian Basescu a avut duminica o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan, Kosovo si Bosnia-Hertegovina, cu ocazia Zilei Nationale, in cadrul careia le-a multumit pentru modul in care isi indeplinesc misiunea, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu, videoconferinta cu militarii de 1 decembrieFoto: Presidency.ro

Seful statul a afirmat ca in fiecare an a tinut sa aiba o astfel de intalnire cu militarii romani aflati in misiune peste hotare pentru a le transmite recunostinta romanilor de acasa si respectul domniei sale.

La videoconferinta au participat, printre altii, ministrul Apararii Nationale, domnul Mircea Dusa, si seful Statului Major General, domnul general-locotenent Stefan Danila.

Militarii au prezentat raportul situatiei din teatrele de operatii unde se afla in misiune si au transmis urari de sanatate romanilor din tara cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

"Am aceleasi ganduri bune pentru fiecare militar aflat in misiune in afara granitelor tarii si pentru familiile dumneavoastra. La multi ani de Ziua Nationala! Succes in indeplinirea misiunilor pe care le aveti! Sa ne vedem cu bine acasa!" a mai spus la finalul videoconferintei presedintele.