Premierul Victior Ponta a declarat, marti, pentru Mediafax, ca l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa parrticipe la sedinta CSAT, care urmeaza sa aiba loc in cursul dupa-amiezii.

Intrebat de agentia de presa citata daca va participa la sedinta CSAT sau daca a imputernicit o alta persoana sa il reprezinte la aceasta reuniune, Ponta a precizat ca l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa participe.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se reuneste in sedinta marti, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Traian Basescu, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Pe ordinea de zi a sedintei CSAT se afla propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale. Pe timpul sedintei vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala, a anuntat ulterior Administratia Prezidentiala.

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, afirma ca speculatiile cu privire la sedinta CSAT care va avea loc marti, la Palatul Cotroceni, sunt neadevarate, subliniind ca reuniunea Consiliului a fost convocata inca de pe 18 noiembrie, cu acordul premierul Victor Ponta.