Patru persoane au fost arestate preventiv, sub acuzatia de trafic de droguri de risc, dupa ce un suspect a fost prins in flagrant cu peste jumatate de kilogram de cannabis, iar la locuinta unei femei din Prahova anchetatorii au descoperit peste o mie de ghivece de plante de cannabis, relateaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii luni de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata (DIICOT), Tribunalul Bucuresti a emis, vineri, mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele a patru persoane acuzate de trafic ilicit de droguri de risc in forma continuata.

Conform procurorilor, saptamana trecuta un barbat a fost prins in flagrant in timp ce avea asupra sa 510 grame de cannabis, droguri pe care intentiona sa le vanda. A doua zi, anchetatorii au facut doua perchezitii la adrese din Bucuresti si din judetul Prahova.

La o adresa din Prahova, care apartine unei femei, au fost descoperite 1.085 de ghivece cu plante de cannabis in diferite stadii de dezvoltare, precum si instalatii specifice cultivarii acestor plante. La perchezitia facuta in Bucuresti la domiciliul femeii in casa careia au fost gasite plantele de cannabis si al concubinului acesteia, anchetatorii au gasit, de asemenea, 100 de grame de cannabis si un dispozitiv pentru cantarirea drogurilor.

Procurorii DIICOT mai spun ca in aceeasi zi a fost inceputa actiunea penala impotriva a patru persoane, trei dintre acestea fiind acuzate ca au cultivat cannabis in imobilul situat in Prahova, iar drogurile erau vandute in Bucuresti de catre barbatul prins in flagrant.