Guvernul a retransmis programul de marti al premierului Victor Ponta, din care rezulta ca seful Guvernului nu va participa la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), programul indicand in continuare ca acesta se va intalni la ora 15.00, cand e programata si sedinta CSAT, cu premierul slovac.

Programul actualizat al premierului, care include modificari legate doar de detaliile de organizare a intrevederilor cu premierii straini, a fost transmis de Guvern luni seara, dupa ce Presedintia a anuntat convocarea CSAT, informeaza Mediafax.

Programul indica in continuare ca premierul Ponta se va intalni in intervalul orar 14.15-14.45 cu premierul Poloniei, intre 15.00-15.30 cu premierul Slovaciei, intre 15.45-16.15 cu premierul Cehiei, intre 17.25-17.55 cu premierul Albaniei si intre 18.30-19.00 cu premierul Sloveniei.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii va discuta, marti, de la ora 15.00, propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, a anuntat anterior Presedintia.

Sedinta CSAT convocata de catre presedintele Traian Basescu este programata la o ora la care premierul Victor Ponta are pregatite, din timp, intrevederi cu mai multi prim-ministri, veniti la Bucuresti pentru reuniunea China-Europa Centrala si de Est.

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea a declarat, luni, ca convocarea CSAT s-a facut inca din 18 noiembrie, cu acordul premierului, iar speculatiile pe aceasta tema sunt "complet neadevarate si rauvoitoare".