Marti, vremea va continua sa se raceasca, indeosebi in regiunile extracarpatice. In sud-vestul si sudul tarii cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii pe arii relativ extinse. In cursul zilei acestea vor fi sub forma de ninsoare in Banat, mixte in Oltenia si Muntenia si mai ales ploi in Dobrogea, iar noaptea vor predomina ninsorile. In sud-vestul tarii cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp, iar stratul de zapada nou depus va fi mai consistent, informeaza Mediafax.

In Moldova si la munte innorarile vor fi temporare si local va ninge slab, iar in celelalte regiuni cerul va fi variabil si doar izolat vor mai fi fulguieli trecatoare, in prima parte a intervalului. Vantul va avea unele intensificari in Campia de Vest si in regiunile extracarpatice, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 7 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, in general, intre -9 si 1 grad.

La Bucuresti, vremea va fi inchisa si va continua sa se raceasca. Temporar vor fi precipitatii la inceput sub forma de ploaie si lapovita, iar spre seara si noaptea va ninge slab. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari in partea a doua a intervalului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.

Miercuri, vremea va deveni rece pentru sfarsitul lunii noiembrie. Cerul va fi mai mult noros in sud-vestul si sudul tarii si, mai ales in cursul zilei, va ninge in Banat, Oltenia si local in Muntenia, in sudul Moldovei izolat va fulgui, iar in Dobrogea, pe arii restranse, vor fi precipitatii slabe mixte. Vantul va mai avea unele intensificari in estul si in sud-estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 grade in depresiuni si 5 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, in general, intre -11 si -2 grade.