Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a declarat ca nu a luat niciodata credit de la vreo banca intrucat nu are cu ce garanta un imprumut si nici nu suporta ideea de a fi datoare, scrie Agerpres.

Intr-un interviu pentru obiectiv.info, Cornelia Naum a explicat ca averea sa se rezuma la un teren de 2,5 ha in judetul Constanta pe care il detine in indiviziune cu verii sai si un apartament de doua camere construit in 1960.

"Daca averea mea materiala, compusa din terenul sus amintit si un apartament de doua camere intr-un bloc construit pe vremea lui Dej, in 1960, ar constitui o garantie suficienta, poate as fi apelat la un credit cat de mic. Lipsa garantiilor si mai ales oroarea de a ma sti datoare m-au tinut insa toata viata departe de astfel de tentatii", a spus Cornelia Naum.

Ea a adaugat ca singurul sau cont bancar personal este acela al cardului de pensie.

"In afara contului de card pentru pensie, nu am si nu am avut niciun alt cont bancar personal", a explicat mama premierului.

Cornelia Naum a dezmintit astfel afirmatiile presedintelui Partidului Miscarea Populara Eugen Tomac care a sustinut, intr-o declaratie pentru Evenimentul Zilei, ca mama premierului a luat un credit de 1,6 milioane de euro de la o banca comerciala.

Cornelia Naum a calificat drept penibil atacul lui Eugen Tomac, precizand ca nu are insa intentia de a se razboi cu asemenea adversari pe care ii compatimeste.

"Eu sunt linistita cu constiinta mea si nu am intentia de a ma razboi cu astfel de 'adversari'. Daca nu ar fi penibil acest atac, chiar m-ar amuza", a afirmat mama primului ministru.