Joi, vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii noiembrie. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, pe arii restranse in vest, sud-vest si la munte si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in zona montana inalta si pe litoralm, se arata in prognoza publicata de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 18 grade, iar cele minime intre 1 si 12 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase izolat va fi ceata.

Bucuresti:

Vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 6...8 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata

In tara:

Vineri, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada. In regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse. Izolat, indeosebi in est, cantitatile de apa vor depasi 10 l/mp.

In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restranse, cu precadere in centrul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.