Miercuri, vremea se va incalzi, devenind calda pentru aceasta perioada din an in toata tara, cu maxime cuprinse intre 9 si 17 grade si minime, in general, intre 0 si 10 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab in est si sud-est, iar dupa-amiaza si noaptea in dealurile din sud si in vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Banat, Crisana, precum si la munte. Dimineata si noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Valorile termice se vor situa usor peste mediile climatologice caracteristice acestei perioade. Cerul va avea innorari temporare si in prima parte a zilei vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima in jur de 6 grade.

Joi

Vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii noiembrie. Cerul va prezenta innorari temporare si mai ales spre seara si noaptea va ploua local in vestul si sudul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase izolat va fi ceata.