Protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana s-a incheiat, la Cluj, in jurul orei 20.20, in fata Primariei Cluj-Napoca, la finalul unui mars care a pornit din Piata Unirii si a trecut pe la Prefectura Cluj, la care au participat peste cinci sute de persoane.

Dupa ce au protestat in fata Prefecturii Cluj, manifestantii au mers la Primaria Cluj-Napoca, unde mai multi s-au asezat pe carosabil, transmite Mediafax.

Ei au scandat "Mosna - Rosia, vine Revolutia", "Refuz, rezist, nu vreau gaze de sist", "Jos Guvernul", "Solidaritate" si "Guvernul tradarii, a pus capat rabdarii¬.

Actiunea de protest s-a incheiat la ora 20.20.

Traficul in fata Primariei Cluj-Napoca nu a fost blocat.

In Piata Unirii din Cluj-Napoca s-au adunat, duminica, aproximativ doua sute de persoane, care au scandat "Uniti salvam Rosia Montana", "Demisia" si "Jos Guvernul". Manifestantii, numarul carora a depasit cinci sute, au mers la Prefectura, unde mai multi manifestanti s-au asezat pe carosabil, pe doua benzi de circulatie, blocand astfel accesul mijloacelor de transport in comun catre cartierele Manastur si Grigorescu.