Luni, in sudul si in estul tarii vremea va fi in general inchisa si normala termic, iar izolat vor fi ploi slabe si burnita. In regiunile intracarpatice va fi usor mai cald decat in mod obisnuit pentru aceasta data, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Cerul va fi variabil, dar dimineata si noaptea pe arii restranse se va semnala ceata. In zona montana inalta trecator vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 14 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, mai mici in depresiunile intramontane.

La Bucuresti, vremea va fi apropiata de regimul termic normal, cu o maxima de 8...9 grade si o minima de 3...4 grade. Cerul va prezenta innorari mai ales in cursul noptii, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Marti, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat mediile climatologice ale perioadei in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros in sudul si in estul tarii, unde izolat va ploua slab si va burnita. In restul teritoriului vor fi innorari si pe arii restranse ploi slabe, in special pe parcursul noptii.

Vantul va sufla moderat cu intensificari pe crestele montane, in Moldova, Dobrogea si sudul Banatului. In orele diminetii, in zonele joase, vor mai fi conditii de ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 14 grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade.