Vineri, valorile termice vor caracteriza o vreme usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, in timp ce in restul zonelor acestea se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -6 grade in depresiuni si 6 grade in vest si pe litoral, transmite Mediafax.

Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare ziua in sudul si sud-vestul tarii, unde izolat va ploua slab sau va burnita. Pe crestele montane inalte din Muntii Banatului si grupele vestice ale Carpatilor Meridionali trecator va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in sud si sud-vest. In zonele joase, spre dimineata, pe arii restranse se va semnala ceata.

  • La Bucuresti

Vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul, mai mult noros in prima parte a zilei, va deveni variabil dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 9 ... 10 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade.

  • La munte

Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari ziua pe crestele montane inalte ale Muntilor Banatului si ale grupei vestice a Carpatilor Meridionali, unde doar trecator va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va marca o usoara crestere.