Inceputul lui noiembrie semnaleaza apropierea cu pasi repezi a sarbatorilor de iarna. Pana sa ne bucuram, insa, de toate activitatile specifice Craciunului trebuie sa le planuim in detaliu. Daca te ocupi cu organizarea petrecerii de Craciun a companie talei in acest an, am pregatit o lista de sfaturi care sa te ajute in a pregati un eveniment corporate de succes.

Meniu de CraciunFoto: Ganotti Event Cuisine

1. Fa o lista cu toate lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere (ex: buget, locatie, lista de invitati, catering, sonorizare, entertainment si cadouri colegi si/sau parteneri).

2. Contacteaza din timp furnizorii cu care doresti sa lucrezi pentru a le verifica disponibilitatea intr-o perioada atat de aglomerata.

3. Propune doua date pentru petrecerea de Craciun si cere-le sefilor de departamente feedback-ul pentru a nu te intersecta cu alte proiecte importante din companie.

4. Ofera in meniu si optiuni pentru cei care tin post. Poti sa iei in calcul si feluri de mancare raw, este un regim alimentar din ce in ce mai adoptat la noi.

5. Stabileste si anunta agenda evenimentului catre toti participantii, pentru a nu exista surprize.

6. Integreaza momente cheie care sa atraga participarea la petrecere si sa capteze interesul participantilor (ex: decernare premii pentru angajati, tombole cu premii etc.)

7. Nu uita de speech-urile de multumire ale managementului pentru implicarea si suportul invitatilor, de recunoastere a meritelor lor si de transmitere a unui mesaj optimist pentru anul care urmeaza.

Pentru orice tip de evenimente corporate furnizorul de catering te poate ajuta sa rezolvi intr-un timp scurt multe dintre punctele de mai sus, venind cu propuneri de meniu, spatiu pentru eveniment, decoratiuni sau entertainment. O companie de catering ce ofera servicii integrate este un real atu in organizare, iar Ganotti Event Cuisineeste una dintre ele. Echipa Ganotti este formata din profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul culinar si este dedicata asigurarii succesului fiecarui eveniment.