Baroul Bucuresti: Adrian Nastase poate ramane avocat

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 21 octombrie 2013, 15:28 Actualitate | Esenţial


Adrian Nastase
Foto: HotNews / DP
Consiliul Baroului Bucuresti a decis, luni, ca Adrian Nastase poate ramane avocat, apreciind ca faptele care au stat la baza condamnarii fostului premier nu au afectat calitatea de avocat, a anuntat, luni, decanul institutiei, Ion Ilie Iordachescu, citat de Mediafax.

Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a spus ca luni, in sedinta Consiliului, s-a luat hotararea completarea motivatiei hotararii de mentinere pe tabloul avocatilor a lui Adrian Nastase.

"Completarea este in urmatorul sens, si anume: au fost aduse argumente ca faptele care au stat la baza condamnarii avocatului Adrian Nastase nu au afectat profesia de avocat" , a precizat Iordachescu.

Comisia formata din consilieri ai Baroului a analizat motivarea retinuta de Consiliu atunci cand acesta a decis mentinerea fostului premier in organizatia profesionala. Comisia nu a analizat in acest raport motivarea hotararii definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie de condamnare a lui Adrian Nastase, ci motivele date de Consiliul Baroului in decizia de mentinere a fostului premier in profesia de avocat.

Consiliul Baroului a trebuit sa se pronunte din nou in cazul excluderii ui Nastase, pentru ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) a considerat drept nesatisfacatoare motivele ce au stat la baza primei decizii si a cerut revizuirea acesteia.

Adrian Nastase a fost invitat la sedinta din 7 octombrie pentru a-si prezenta punctul de vedere cu privire la calitatea sa de avocat. Fostul premier nu s-a prezentat, intrucat a fost prezent la instanta suprema, acolo unde s-a judecat un nou termen al recursului din dosarul "Zambaccian".

Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie Iordachescu, a declarat, in 27 august, ca Adrian Nastase este suspendat din profesia de avocat din 2012, dupa ce a formulat o solicitare in acest sens.

Baroul Bucuresti a aratat, intr-un comunicat de presa, ca s-a hotarat prezentarea unui punct de vedere in cazul lui Nastase de catre o comisiei, in urma caruia sa fie adopta o decizie privind excluderea acestuia din avocatura. Solicitarea de apreciere asupra necesitatii reexaminarii motivarii deciziei Consiliului Baroului Bucuresti prin care s-a decis, cu majoritate, mentinerea lui Nastase in profesia de avocat a fost formulata de Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

In 20 iunie 2012, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD. In 18 martie, Adrian Nastase a fost eliberat din penitenciar, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea lui de eliberare conditionata.

Conform statutului profesiei de avocat, condamnatii penali nu mai pot profesa ca avocati. "In cazul in care avocatul a fost condamnat definitiv pentru o fapta prevazuta de legea penala si care il face nedemn de a fi avocat, potrivit legii", prevede statutul avocatilor la articolul 58.

Potrivit procedurilor Baroului Bucuresti, dupa ce sentinta este motivata, Consiliul se reuneste si decide daca avocatul este sau nu exclus.

Excluderea din barou a unui avocat are in vedere un singur criteriu, daca se constata ca prezenta lui in barou ar aduce un prejudiciu de imagine profesiei. In urma cu cateva luni, Consiliul Baroului Bucuresti a decis ca, atat faptul ca Nastase a stat la penitenciar, cat si condamnarea istorica in dosarul de coruptie, nu sunt elemente care sa aduca prejudiciu profesiei de avocat. Decizia a fost luata intr-o sedinta secreta a Consiliului Baroului Bucuresti.

"Sedinta a fost confidentiala. Au fost pareri pro si contra. S-a supus la vot. Iar majoritatea a decis ca Adrian Nastase sa fie mentinut in Baroul Bucuresti. Decizia nu este definitiva", declara Ion Ilie-Iordachescu, decanul Baroului Bucuresti.

Aceasta decizie a fost transmisa mai departe la UNBR. Decanul Baroului Bucuresti a declarat, initial, ca UNBR a solicitat ca Baroul sa "analizeze daca prin condamnarea lui Nastase nu a fost atinsa imaginea profesiei de avocat si care sunt masurile care se impun in legatura cu calitatea sa de avocat in baroul Bucuresti".

Vicepresedintele UNBR, avocatul Hasotti Ionel, a explicat pentru Gandul ca Uniunea a decis, pe 29 iulie, ca decizia prin care Nastase era declarat demn sa faca parte din Baroul Bucuresti trebuie revizuita. "In sedinta din 29 iulie a UNBR a fost luat in discutie cazul Nastase. S-au cerut informatii si documente suplimentare de la Baroul Bucuresti, baroul unde inscris Adrian Nastase. Consiliul Baroului Bucuresti a adoptat o hotarare prin care s-a constat ca domnul Nastase nu se afla in stare de nedemnitate", a explicat avocatul Hasotti

UNBR a considerat ca motivarea deciziei Baroului prin care Nasase nu a fost exclus din avocatura nu era satisfacatoare. "Comisia Permanenta de la UNBR a solicitat de la Barou informatii suplimentare si documentatia anexa. Comisia permanenta a decis ca aceasta hotarare sa fie verificata pentru ca explicatiile baroului nu erau satsfacatoare", a explicat avocatul Ionel Hasotti.

Adrian Nastase a fost dat afara de la Universitatea Bucuresti in urma deciziei de condamnare din dosarul "Trofeul calitatii". Universitatea Bucuresti a precizat ca a reziliat contractul lui Nastase pentru ca acesta a fost condamnat definitiv pentru coruptie. Adrian Nastase a activat ca profesor in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


5694 vizualizari

 • +52 (52 voturi)    
  What The Fuck (Luni, 21 octombrie 2013, 15:30)

  GeorgeT [utilizator]

  Tara mai e si asta ?
  De cacat cumva ?
  • +20 (20 voturi)    
   De...USL (Luni, 21 octombrie 2013, 16:11)

   IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

   Si sa se mai plinga Ponta ca nu are "cucul" dreptate...
  • +21 (21 voturi)    
   Kacat cu stropi (Luni, 21 octombrie 2013, 16:14)

   Serban. B [anonim] i-a raspuns lui GeorgeT

   la modul cel mai josnic cu putinta ei stau sus pe casa poporului si se caca pe noi.. cu stropi. asta e cea mai clara dovada.
  • +17 (17 voturi)    
   Sunt curios daca vreun avocat... (Luni, 21 octombrie 2013, 16:53)

   Chiar Eu [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

   ...o sa protesteze. Totusi oamenii astia ar trebui sa aiba un simt al justitiei ridicat! Daca nu zice nimeni nici pas... atunci e grav!
   • +13 (13 voturi)    
    ....simt al justitiei.... NU (Luni, 21 octombrie 2013, 17:25)

    Wan Ted [utilizator] i-a raspuns lui Chiar Eu

    Doar al BANILOR
  • +2 (2 voturi)    
   Dar ce crezi ca produc... (Luni, 21 octombrie 2013, 21:47)

   mcris [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

   ...zecile de mii de maidanezi din orasele tarii? Kkt!
  • +3 (3 voturi)    
   stirea a ajuns in citeva ore la coada faptului div (Marţi, 22 octombrie 2013, 0:41)

   GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

   Romani, va meritati soarta din pacate.

   Daca eliberarea din functii a procurorilor si chestia asta cu avocatii condamnati nu v-a scoala de pe oala atunci ce sa cred despre voi ?

   Printre voi se numara si 2 dintre cumnatii mei :)
 • +57 (59 voturi)    
  rushine Baroul Bucuresti (Luni, 21 octombrie 2013, 15:30)

  un domn [utilizator]

  implicit ne tranmiteti Societatii Roamnesti ca UN INFRACTOR POATE FI AVOCAT !!!
  • +22 (22 voturi)    
   este o recunoastere...... (Luni, 21 octombrie 2013, 15:54)

   translativus [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   .....a sistemului, ca infractorii pot influienta justitia prin "manevre avocatesti" in folosul altor puscariabili.
   Avem acum confirmarea acestui fapt !

   Catre ce societate ne imbrancesc acesti indivizi ?
   • +19 (19 voturi)    
    regimul totalitar (Luni, 21 octombrie 2013, 16:19)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui translativus

    bolshevico-infractionalo-felixisto-USLamist !
  • -6 (6 voturi)    
   Democratia integreaza infractorii (Luni, 21 octombrie 2013, 19:06)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   in societate, nu-i exlude precum extrema dreapta sau extreme stanga. Asa ca in societatea noastra democratica e normal ca un infractor sa fie chiar presedinte.
 • +51 (51 voturi)    
  Superb!! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:30)

  xolv [utilizator]

  Dragi viitori avocati, nu va faceti griji, oricat de corupti ati fi, clanul infractorilor va va proteja!!!
  • +20 (20 voturi)    
   Criminali, hoti, infractori, (Luni, 21 octombrie 2013, 16:13)

   , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui xolv

   plagiatori, ...
   Frumoasa natie mai suntem!
   Bai, aia 7,4 milioane, acum vedeti ce ati vo(m)tat?
   Romani... CREDULI!
 • +41 (41 voturi)    
  e buna asta ma (Luni, 21 octombrie 2013, 15:34)

  UglyKidJoe [utilizator]

  eu zic sa candideze si la prezidentiale ca prea e curat ca lacrima
 • +28 (30 voturi)    
  Corb la corb nu scoate ochii ! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:37)

  Andor74 [utilizator]

  Sau altfel spus, cel care se stie fara pacat sa arunce primul piatra! Si n-a indraznit nimeni
 • +44 (44 voturi)    
  O palma data ONOAREI si profesiei de av (Luni, 21 octombrie 2013, 15:41)

  linarel [utilizator]

  urmeaza sa vedem ca si judecatorii condamnati penal cu executare sa se poata intoarce in sala de judecata pe acelasi scaun de judecator .

  Precedentul e creat contrar legii profesiei de av.

  Bravos musiu 3 de I ca domn sau av nu-ti pot spune .

  Cu alte cuvinte avem cancer in sistemul juridic RO si ne miram de ce .
  • +17 (17 voturi)    
   ? (Luni, 21 octombrie 2013, 16:15)

   Serban. B [anonim] i-a raspuns lui linarel

   Care profesie, care onoare?
   • +6 (6 voturi)    
    ziceam si eu asa... intr-o doara (Luni, 21 octombrie 2013, 17:53)

    linarel [utilizator] i-a raspuns lui Serban. B

    pt ca stiu ce namol este in domeniul juridic .

    cit despre onoare citez din mastrul
    Dem Radulescu " vax albina , puca crema "

    asa ca sa nu ne miram ca sintem aratati cu degetul de cei de afara
 • +39 (39 voturi)    
  Necinstea nu afecteaza calitatea de avocat! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:41)

  ViorelX [utilizator]

  Incredibil!
 • +27 (27 voturi)    
  chiar are dreptate consiliul (Luni, 21 octombrie 2013, 15:44)

  rov [utilizator]

  multi dintre avocati sunt sau fost intermediari, asa ca unul ca nastase nu poate decat sa le sporeasca valoarea...
 • +16 (16 voturi)    
  Păi... (Luni, 21 octombrie 2013, 15:45)

  CosminMaricari [utilizator]

  În fond, ce-i o condamnare penală între prieteni?
 • +16 (16 voturi)    
  s'a facut dreptate ! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:45)

  nash pandelica [utilizator]

  mare pierdere nationala ar fi fost !
  dom' professor sa ramana fara ..coledz...
  el cu famelia lui de pesedist din tata'n fiu !

  ma simt mult mai bine, mai usura, mandru ca sunt roman !

  nastase, ponta, Romania !
  stima noastra si mandria. (sanchi!)
 • +15 (15 voturi)    
  este clar! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:47)

  ..13 [utilizator]

  Nastase a fost condamnat pentru coruptie si deci nu are cum sa ramana in avocatura.

  Protestez acum pentru ignorarea cu buna stiiinta a legii de catre magistratii din Baroul Bucuresti!

  sa te tii acum reactii din USA!

  Sa nu se uite ca legea este una pentru toti si indiferent daca unii sunt sau nu sunt in barou aprecierea asupra unor fapte atat de grave este vizibila si pentru un chior!
 • +14 (14 voturi)    
  ordinarii nu fac decat ordinarii ! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:49)

  fosta zoezoe [utilizator]

  Sa-i faceti statuie.Cu fular, amarastenilor.BAROUL TRISTILOR BUCURESTI.Va da suturi in spate dottore, va mana ca pe vite, nu puteti sa-i luati galoanele parnaiasului de se rade cu pistolul .Nu puteti fi altfel decat colegii din Colegiul medicilor nedemni .Asta nu va revolta ba, dacilor de la PU ?Asta (moralitatea) nu va afecteaza sanatatea ? Sau daca nu e cu cianura, nu "serviti" ?
 • +15 (15 voturi)    
  Vinovat a fost glontul.... (Luni, 21 octombrie 2013, 15:51)

  ZgomotdeFOND [utilizator]

  ca nu si-a dus la capat misiunea. In rest sunt speechless. Adica ai furat cat ai putut, te-au prins cu mata in sac, te-au mai si condamnat, dar tu poti in continuare sa mergi in instante si sa pledezi pentru unul si pentru altul. Bai frate, ai facut puscarie, mai ai voie sa muncesti, dar nu in acest domeniu, unde ar trebui sa fi integru. Poti sa te apuci de radio, de turism de orice vrei tu, ai dreptul asta, dar nu ca avocat. Lasa-i pe altii care sunt fara de pata. N-o sa treaca mult si-o sa avem urmatoare situatie hilara, dar destul de probabila: Nastase in instanta cu Fenechiu si Dragnea ca oameni pe care-i reprezinta:
  J: Cum pledeaza inculpatii?
  Nevinovati ca si mine! :))! Doar stiti ca Basescu e de vina!
 • +17 (17 voturi)    
  Dupa logica asta (Luni, 21 octombrie 2013, 15:51)

  cdv [utilizator]

  Calitatile de judecator i-a fost afectata de faptele penale comise? Atunci hai sa-l punem judecator. Dar calitatile de presedinte de tara? Hai sa-l lasam sa ne conduca.
  Sau sa formulez altfel. Ce calitati i-au fost afectate?
  Sa va fie rusine, nesimtitilor
 • +29 (29 voturi)    
  In Baroul Bucuresti coruptia este prezenta! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:54)

  denvarel [utilizator]

  Legea 51/1995
  Art. 14
  Este nedemn de a fi avocat:
  a) cel condamnat definitiv prin hotarare judecatoreasca la pedeapsa cu inchisoare pentru savarsirea unei infractiuni intentionate, de natura sa aduca atingere prestigiului profesiei;

  Statutul profesiei de avocat
  Art. 26
  (3) Avocații care se găsesc în unul dintre cazurile de nedemnitate prevăzute de art. 14 lit. a), b) teza I, c) și d) din Lege sunt obligați să prezinte baroului hotărârile judecătorești prin care au fost condamnați definitiv la pedeapsa cu închisoare pentru săvârșirea unei infracțiuni intenționate de natură să aducă atingere prestigiului profesiei, Statutul Profesiei de Avocat.

  Cazuri de neatingere a demnitatii profesiei ar fi, de pilda, accidentele rutiere soldate cu victime si soldate cu condamnare la inchisoare. Nu condamnarile pentru CORUPTIE!

  RUSINE Baroului Bucuresti

  Si de acum incolo putem afirma, fara a fi in vreun fel acuzati de calomnie sau insulta, nici de cel mai tare avocat din Romania, ca in Baroul Bucuresti coruptia este prezenta si reprezentata!
  Singuri v-ati pus aceasta eticheta. Cei care sunteti cinstiti si demni le puteti multumi Consiliul Baroului Bucuresti. Adica reprezentantilor vostrii!
  • +16 (16 voturi)    
   stai sa vezi (Luni, 21 octombrie 2013, 16:15)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui denvarel

   ca aceasta condamnare vor spune de la Barou ca condamnarea data de niste Judecatori basisti..sunt in stare astia !
  • +22 (22 voturi)    
   Ce nu intelegi? (Luni, 21 octombrie 2013, 16:16)

   Serban. B [anonim] i-a raspuns lui denvarel

   Legea este pentru pulime, pentru cei ca mine si ca tine. Nu pentru Nastase zece case.
 • +14 (14 voturi)    
  imi amintesc ..... (Luni, 21 octombrie 2013, 15:57)

  cbogdan [utilizator]

  Imi amintesc despre o initiativa a unor avocati care doreau sa creeze un alt Barou (alternativ). Acum inteleg de ce (probabil le era greata de colegii lor). Si nu au putut. de ce oare ? Probabil ca nu doreau o comparatie.
 • +14 (14 voturi)    
  natia (Luni, 21 octombrie 2013, 15:57)

  sorin3 [utilizator]

  Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic
 • +20 (20 voturi)    
  ca la noi la nimeni.... (Luni, 21 octombrie 2013, 15:58)

  geocrin [utilizator]

  Cred ca Nastase poate fi si prim...sinistru in locul procurorului ponta.
  Si ne mai miram de ce pina si socialistii francezi a lui ponta nu au incredere in cuvintele mari spuse de ai nostri falnici guvernanti.
  Stim cu totii cum a fost primit ponta la Paris in urma cu vreo doua saptamini.
 • +19 (19 voturi)    
  Incredibil?! (Luni, 21 octombrie 2013, 15:59)

  Gladiatorul [utilizator]

  Nu, fratilor. Suntem ceeace suntem: O lume de cacat, intr-o tara de cacat. Atat.
 • +7 (7 voturi)    
  O VORBĂ VECHE ROMÂNEASCĂ (Luni, 21 octombrie 2013, 16:09)

  pointless man [utilizator]

  Și cu aia în rect,
  Și cu sufletu-n rai !

  Uff ! Bine le mai știm pe toate.
 • +22 (22 voturi)    
  Prejudicu de imagine (Luni, 21 octombrie 2013, 16:09)

  istoriograf [utilizator]

  Prin hotararea luata, baroul insasi si-a adus un enorm prejudiciu de imagine. Citez:
  -"faptele care au stat la baza condamnarii avocatului Adrian Nastase nu au afectat profesia de avocat"
  -" condamnatii penali nu mai pot profesa ca avocati."
  -"In cazul in care avocatul a fost condamnat definitiv pentru o fapta prevazuta de legea penala si care il face nedemn de a fi avocat, potrivit legii",
  -"faptul ca Nastase a stat la penitenciar, cat si condamnarea istorica in dosarul de coruptie, nu sunt elemente care sa aduca prejudiciu profesiei de avocat"
  -"Nastase era declarat demn sa faca parte din Baroul Bucuresti"
  -"s-a constat ca domnul Nastase nu se afla in stare de nedemnitate"
  -"Universitatea Bucuresti a precizat ca a reziliat contractul lui Nastase pentru ca acesta a fost condamnat definitiv pentru coruptie"

  Oare numai mie mi se pare ca Baroul bucurestean traieste intr-un univers paralel unde valorile morale au cu totul alta semnificatie ?
  Rusine Baroului care a innobilat coruptia si a ridicat-o la rang norma.
  • +3 (3 voturi)    
   Cat timp Legea respectiva e in vigoare... (Marţi, 22 octombrie 2013, 11:46)

   mcris [utilizator] i-a raspuns lui istoriograf

   ...hotararea Baroului e ILEGALA.
 • +20 (20 voturi)    
  de acum si Clanul Avocatilor (Luni, 21 octombrie 2013, 16:10)

  IancuJianu [utilizator]

  pe linga cele ale Cordunenilor, Camatarilor, Senatorilor...
 • +13 (13 voturi)    
  Bastase reconfirmat ca "adevaratul" PM (Luni, 21 octombrie 2013, 16:10)

  uluit [utilizator]

  Chiar daca "Decizia nu este definitiva", iar "Sedinta a fost confidentiala", nu pot sa trag decat o singura concluzie... Sistemul lor de relatii si influenta (al fostilor nomenklaturisti) ne-a invins! Ne-a invins pe noi, cei care speram intr-un stat de drept, corect si functional.

  Dreptate ochii plansi cer sa te vada.

  PS - Pesimismul meu isi are radacinile, in lipsa de speranta a revenirii noastre ca natiune dreapta.
 • +17 (17 voturi)    
  asa conducatori asa decizii (Luni, 21 octombrie 2013, 16:21)

  TaylorMade [utilizator]

  dl av Ion Ilie Iordachescu poate reusiti sa explicati avocatilor stagiari la cursurile de pregatire profesionala cu dvs si cei din consiliu ati reusit sa puneti egalitate intre profesia de avocat si meseria de infractor.
  bravo....
  sa nu va mirati cand cineva va scuipa pe strada sa va arate cat respect va poarta...
 • +14 (14 voturi)    
  Foarte Tare (Luni, 21 octombrie 2013, 16:21)

  Sani [utilizator]

  Deci tipul n-are vulnerabilitati, poate merge cu "Legea in mana" sa va apere!

  Bai 70%, daca aveti un accident de masina si vine un avocat al diavolului ca si Nastase care are obligatii fata de nu stiu ce interlop PNL care este de vina in accident, este OK pentru voi?

  Repet:
  Stati dracu' acasa la urmatoarele alegeri fraieri cu cioc ce sunteti.
 • +14 (14 voturi)    
  Rasu' plansu' (Luni, 21 octombrie 2013, 16:46)

  Calin_file_de_dosar [utilizator]

  Baroul Burberrry...
 • +14 (14 voturi)    
  ramine avocat dar (Luni, 21 octombrie 2013, 16:55)

  __alex__ [utilizator]

  ramine si penal. Plus ultra-penibil.
 • +8 (8 voturi)    
  Cea mai tare tara cu... (Luni, 21 octombrie 2013, 18:06)

  Ponta [utilizator]

  ... avocati PUSCARIASI.
  De ce nu se aproba ca toti fraudatorii si hotii din romania sa devina avocati???
  Doar nastase va fi PRECEDENTUL!!!
 • +6 (6 voturi)    
  pushcaria e mandrie (Luni, 21 octombrie 2013, 19:51)

  dadan [utilizator]

  in tagma avocatilor... cu cat mai corupt si mai fara coloana cu atat mai respectat... ce gasca lipsita de scrupule, ce simpatici infractori cu studii superioare... ce tara de rahat e Romania cand vedem ce valori se promoveaza ... mi-e sila sa vad toti carnatii astia cum ne dau lectii de viata si ne conduc si ne influenteaza destinele... chiar nu se crapa pamantul sub ei sa-i inghita sau sa le pice cerul in cap ?
 • +6 (6 voturi)    
  Rusine (Luni, 21 octombrie 2013, 20:43)

  flippy [utilizator]

  Rusine Baroului Bucuresti
 • +3 (3 voturi)    
  Avocatii eterni (Marţi, 22 octombrie 2013, 2:47)

  V. Istina [utilizator]

  Poate ca legal o fi avand dreptul, ca o fi gandit cu alt creier, o fi vazut lumea cu alti ochi, cine stie... "calitatea de avocat" ramane cumva intangibila! Poti sa fii corupt, dar "calitatea de avocat" e nestirbita! Poti fi un asasin in serie. Nu-i bai, "calitatea de avocat" e inca verde! Calitatea asta e eterna dupa logica lor, odata ajuns avocat, orice faci, calitatea ramane!


  O breasla de ticalosi, daca nu le pasa sa aiba colegi infractori parnaiasi!

  Nu cred totusi ca Nastase isi face sperante la o intoarcere. El e deja un zombie politic. Fostii discipoli ii fac acum un cadou fostului jupan, sa aiba si el un hobby la pensie.

  Dar avocatii... fara nici un pic de rusine!
  Onoarea breslei? Ce onoare? Care breasla? O adunatura de papusi bine platite de clienti politici.
  Sa speram ca nu ajungem sa avem nevoie de serviciile unor asa "profesionisti".


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by