Davin, fiul de patru ani al cantaretului Calin Geambasu, a fost atacat de un maidanez chiar in fata blocului, fiind la un pas sa fie muscat grav de fata. Calin spune ca este vorba despre un maidanez de care aveau grija de ceva timp, iar baietelul obisnuia sa se joace in mod constant cu el.

Atacul maidanezuluiFoto: youtube.com

"Apropos de cat de IMPREVIZIBILI pot fi acesti maidanezi, indiferent cat ii ocrotesti si indiferent ca doar cu cateva momente in urma nimic nu prevestea atacul surprinzator ce putea avea un final ingrozitor. Fiind doar la 1m distanta am putut sa intervin", scrie Calin pe contul sau de Facebook.

Atacul a fost filmat de catre cantaret care l-a prezentat la mai multe posturi de televiziune. Pe filmare se observa cum baietelul vorbeste cu cainele si vrea sa-l mangaie in timp ce bunicul sau se pregateste sa-l hraneasca. Cainele nu reactioneaza la chemari, pare bolnav, iar in momentul in care baietelul il atinge sare sa-l muste de fata si se arunca apoi pe el, doar interventia rapida a tatalui salvandu-l pe acesta.