Dan Voiculescu a postat un scurt mesaj, pe blogul lui, in care afirma ca decizia "din dosarul Telepatia" in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare este o "nedreptate".

"Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate", precizeaza Voiculescu, adaugand ca va ataca sentinta.

"Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc - si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji!

Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN :)", adauga Dan Voiculescu.

Fostul patron al Antenelor afirma ca are in continuare "deplina incredere in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european" si reia tema dosarului "Telepatiei".

"Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce - halucinanta pentru orice sistem de drept – este cea de influentare telepatica. Inclusiv judecatoarei Gratiela Constantin, pe drept cuvant, i-a fost greu sa creada ca exista o astfel de acuzatie in dosar. Insa la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb: 'Toti cei implicati (n.r. in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. dn considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie'", mai spune acesta.

De notat ca Antena 3 titra, dupa anuntarea sentintei, ca Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare "pentru telepatie".