O viitura puternica s-a produs, vineri dimineata, pe paraul din localitatea Zorleni, 15 locuinte si 50 de gospodarii fiind inundate. La solicitarea autoritatilor locale, ISU Vaslui a mobilizat in zona mai multe echipaje de pompieri pentru evacuarea apei. In imaginile video din articol se vede cum reprezentantii ISU lucreaza, in timp ce localnicii stau in mijlocul strazii, cu mainile in buzunare sau la taclale, scrie Radu Herjeu pe blogul sau.

Localnicii din Zorleni si pompieriiFoto: Captura Youtube.com

"Iarna trecuta, toata lumea s-a isterizat cand MRU a pomenit de cei care stau in crasme in timp ce militarii le deszapezesc locuintele. Sufletele patriotarde s-au isterizat de asa infamie si l-au crucificat verbal pe premier, ca fiind anti-roman. Cel de acum e mai precaut si nu va lasa sa-i scape vreo remarca asemanatoare, chiar daca, sper, ii va fi trecut prin minte. Pentru ca el stie ca voturile se obtin cu ajutoare si despagubiri, nu cu critici", mai scrie blogul citat.

"Lasand la o parte indolenta multora de a ignora legea care-i obliga la asigurarea casei pentru o suma modica, si care i-ar ajuta tot pe ei, in caz de calamitati, nimic nu e mai periculos pentru un stat saracit si atrofiat ca al nostru decat ideea impamantenita ca el e obligat sa dea, ca de-aia e stat, si celor care muncesc si celor care taie frunza la caini, si celor responsabili si nesimtitilor!", incheie Radu Herjeu.