Vineri, regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor normale pentru aceasta perioada din an. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, estul si centrul tarii, unde local va mai ploua, fiind posibile izolat cantitati de apa in jurul a 15 l/mp, potrivit prognozei citate de Mediafax.

Incepand de seara instabilitatea atmosferica se va accentua in regiunile sud-estice, unde ploile vor fi frecvente si local insemnate cantitativ. Se vor semnala si descarcari electrice si vor fi posibile caderi de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 17 grade.

LA BUCURESTI:

In cursul zilei de vineri vremea va fi predominat frumoasa, cu cer variabil si valori termice in jurul celor inregistrate in mod obisnuit la aceasta data. Incepand de seara nebulozitatea se va accentua si vor fi averse ce pot fi insemnate cantitativ, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima in jurul a 15 grade.

LA MUNTE:

Vremea se va mentine in general instabila. In cursul zilei cerul va avea innorari temporare si local va mai ploua, fiind posibile doar izolat cantitati de apa in jurul a 15 l/mp. Noaptea, instabilitatea atmosferica se va accentua in jumatatea estica a Carpatilor Meridionali si in Carpatii de Curbura unde ploile vor fi frecvente si local insemnate cantitativ. Se vor semnala si descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de intervalul anterior.

LA MARE:

Vremea va fi instabila si se va raci. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea averse de ploaie. Vantul se va intensifica treptat si va sufla slab si moderat cu intensificari locale in cursul noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 26 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.