Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Primaria a luat toate masurile pentru buna organizare a partidei Romania-Ungaria, precizand in gluma ca si problema cainilor comunitari a fost rezolvata, acestia fiind "mutati la Stadionul Dinamo", relateaza prosport.ro.

Vorbind despre preintampinarea unui incident in care un suporter sa fie muscat sau omorat de cainii comunitari, Nicolaescu a declarat: "Doamne fereste! Sigur nu se va intampla, pentru ca am luat toate masurile pentru a nu se intampla astfel de incidente. I-am mutat la Stadionul Dinamo! Speram ca nu vor fi probleme cu cainii comunitari. Vom asigura conditii de asemenea maniera incat sa nu avem asemenea incidente. De altfel, Primaria Capitalei are o implicare destul de mare in rezolvarea acestor probleme, avem niste hotarari ale Consiliului General. Urmam niste proceduri, pentru ca asta e legea in Romania, dupa care vor fi create toate conditiile pentru a-i steriliza si a-i duce in adaposturi. Cu siguranta, in viitor se va rezolva si aceasta problema".

Marcel Nicolaescu a fost ales viceprimar al Capitalei in iulie 2012, din partea PNL. Anterior, el a fost membru al Partidului Conservator.

De asemenea, in cadrul aceleiasi conferinte, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat ca va oferi familiei copilului ucis luni de cainii comunitari trei bilete la partida Romania-Ungaria. "Poate aducem o mangiere tatalui, mamei si fratelui, o sa-i invitam sa mearga la meciul cu Ungaria. Poate e o mangaiere pentru familia respectiva ca sunt invitati la meciul cu Ungaria", a declarat Sandu.