Joi, vremea va fi predominant frumoasa, dar se va mentine racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari trecatoare in regiunile estice, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in cursul zilei in Moldova, Dobrogea si pe crestele montane inalte, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 18 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei pana la 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 4 grade in depresiuni si 15 grade pe litoral. Vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa, dar se va mentine racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare in regiunile estice, unde izolat vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei in Moldova, nordul Dobrogei si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in estul Transilvaniei si 27 de grade in extremitatea de sud a tarii, iar cele minime se vor situa intre 5 si 15 grade, mai coborate in depresiuni spre 3 grade. Spre dimineata izolat vor fi conditii de ceata.