Fotografia saptamanii la rubrica HotReporter a fost surprinsa de cititorul "A D", in Muntii Retezat: "Vaci de munte, urcand pana la 2200 m, spre Lacul Bucura, semn ca transhumanta inca n-a murit".

Retezat 2013Foto: USER UPLOADED

Cititorii HotNews au comentat: "Transhumanta n-a murit, o sa moara rezervatia..." si "mergi la munte sa te relaxezi si dai de vacile alora, in loc sa vezi capre negre".

Thassos în flăcări

Thassos în flăcări

Foto: USER UPLOADED

O alta fotografie spectaculoasa a fost realizata de Valentin Dumitru, in Grecia: "Thassos in flacari". Skala Marion in timpul incendiului din august 2013.

Din cauza temperaturilor ridicate in lunile iulie si august si adeseori a vantului puternic, Grecia se confrunta in fiecare vara cu astfel de incendii, acestea fiind si principala cauza a despaduririlor din aceasta tara.

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici! Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi data si ora la care ai fotografiat, precum si locul unde ai fotografiat. Te rugam sa scrii si cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Vezi si cea mai interesanta imagine trimisa de cititori la rubrica HotReporter in saptamana precedenta.