Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a teritoriului. Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

Exceptie va face extremitatea sud-estica a teritoriului unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse. Regimul termic va fi caracterizat de valori in general apropiate de cele obisnuite pentru sfarsitul lunii august in aproape toata tara, cu maxime intre 19 si 29 de grade si minime intre 13 si 21 de grade.

LA BUCURESTI

Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 17...18 grade.

JOI

Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in nordul, nord-estul si centrul tarii, precum si in zona montana si pe arii mai restranse in rest. Cantitatile de apa vor depasi izolat 25 l/mp, cu precadere in Moldova, Maramures, nordul Carpatilor Orientali si zona Muntilor Apuseni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...17 grade in nordul Moldovei si 30 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime intre 9 si 20 de grade.