UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri respingerea cererii lui George Becali de intrerupere a pedepsei pentru trei luni, transmite Agerpres.

Magistratii CAB au respins recursul omului de afaceri la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a respins cererea de intrerupere a executarii pedepsei cu inchisoarea primite de patronul FC Steaua.

Becali a sustinut ca vrea sa i se intrerupa executarea pedepsei pentru a putea rezolva situatia financiara la zece firme pe care le detine.

Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri recursul omului de afaceri George Becali la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a respins cererea de intrerupere a executarii pedepsei cu inchisoarea primite de omul de afaceri.

Avocatii lui George Becali - Pavel Abraham si Paula Iacob - au cerut pe 31 iulie amanarea pe motiv ca nu au apucat sa depuna toate documentele privind situatia firmelor omului de afaceri si mai au nevoie de timp pentru a studia toate actele de la dosar, scrie Agerpres.

Patronul Stelei spune ca vrea sa i se intrerupa executarea pedepsei pentru a putea rezolva situatia financiara la zece firme pe care le detine.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata in dosarul "Valiza", el avand la activ alte doua condamnari de doi ani, respectiv trei ani, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN si dosarul privind sechestrarea de persoane.

Ulterior, Becali a cerut Tribunalului Bucuresti contopirea celor trei condamnari, instanta a fost de acord, insa a adaugat un spor de pedeapsa de sase luni, astfel incat el are de executat trei ani si sase luni de detentie.