Marti, valorile termice, in crestere usoara fata de ziua anterioara, vor caracteriza o vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat chiar caniculara dupa-amiaza in sudul extrem. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zona de munte si trecator in sud-estul extrem, iar noaptea in nord-vest, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, transmite Mediafax.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade in estul Transilvaniei si 35...36 de grade in sud, iar cele minime se vor situa intre 14 si 24 de grade, mai scazute in depresiuni spre 10 grade.

  • La Bucuresti

Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 19...21 de grade

  • Miercuri

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in sud si sud-est, unde local va fi canicula in orele amiezii.

In nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte, vor fi innorari temporare si local, indeosebi dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice si conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, mai ales noaptea. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 26 si 36 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 11 grade in depresiuni si 25 de grade in nordul litoralului.