Cei doi romani raniti grav intr-un accident rutier in Marea Britanie sunt in continuare spitalizati in orasul Southampton, starea unuia dintre ei mentinandu-se critica, in timp ce celalalt pacient a fost stabilizat, dar va ramane internat cateva zile, precizeaza joi Ministerul Afacerilor Externe, potrivit Agerpres.

Dintre cele opt persoane care au suferit doar leziuni superficiale, sapte, intre care si doi copii, au fost externate in cursul serii iar cea de-a opta, care a fost supusa unei interventii chirurgicale din cauza unei fracturi osoase, va putea parasi spitalul cel mai probabil in cursul diminetii, detaliaza MAE.

'Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie si ceilalti doi reprezentanti ai misiunii diplomatice romane din Londra care il insotesc au vizitat cetatenii romani internati in doua spitale din sudul Angliei in urma accidentului rutier survenit pe o autostrada din aceeasi regiune', informeaza sursa citata.

Toti cei 10 cetateni romani implicati in accident sunt rude, majoritatea fiind rezidenti in Marea Britanie.

Un microbuz cu zece romani s-a rasturnat pe o sosea din Marea Britanie, doua persoane suferind rani grave.

Microbuzul, care circula pe banda unu, a traversat soseaua, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat. Cel putin doua persoane au fost aruncate din microbuz in momentul in care s-a produs accidentul, in comitatul Hampshire, in sudul Marii Britanii.