Premierul Victor Ponta si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, participa, miercuri, de la ora 9,00, la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata Tricolorului din Bucuresti, situata in fata Palatului Cercului Militar National.

Drapelul, binecuvantat de un preot militar, a fost ridicat pe catarg in acordurile Imnului national al Romaniei. Apoi, steagul a fost coborat in berna pentru ca este zi de doliu national in memoria celor 18 romani care si-au pierdut viata in cumplitul accident de duminica din Muntenegru.

Traficul rutier este inchis pe Calea Victoriei, intre str. Dem I. Dobrescu si bd. Regina Elisabeta si pe str. Constantin Mille pana la ora 10,00.

Conducatorilor auto care intentioneaza sa tranziteze zona in timpul restrictiilor le este recomandat sa foloseasca rutele ocolitoare Calea Victoriei - str. Dem I. Dobrescu - bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii, respectiv Piata Victoriei - bd. Lascar Catargiu - bd. Gheorghe Magheru - bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii.