Sambata, vremea va fi in general instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara temporar innorarile vor fi accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii relativ extinse in majoritatea zonelor, informeaza Mediafax.

Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade.

BUCURESTI

Cerul va fi variabil, cu innorari accentuate dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.

MUNTE

Vremea va fi instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate si se mentin conditiile de grindina. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

MARE

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil cu innorari temporare ziua, cand, trecator vor fi averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 14 si 16 de grade, mai ridicata in zona deltei pana la 19 grade.

DUMINICA

Vremea se va incalzi usor, dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros si, mai ales dupa-amiaza, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor mai fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.

MUNTE

Vremea se va incalzi usor, dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros si mai ales in cursul zilei, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor mai fi conditii de grindina.

MARE

Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil cu unele innorari in timpul zilei cand sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade, cele mai ridicate in delta. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 15 si 16 de grade, mai ridicata in zona deltei pana la 20 de grade.