Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile, editia a XI-a va avea loc in data de 3 iunie, incepând cu ora 20.00, la Opera Natională Bucuresti si va putea fi urmarita live, pe www.hotnews.ro.

GSCFoto: Hotnews

In cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune proiecte implementate de sectorul asociativ in ultimul an. Acestea au fost alese de catre un juriu format din peste 60 specialisti, din cele 220 de proiecte si programe care au fost inscrise in cadrul competitiei, de catre 151 de reprezentanti ai sectorului non-profit si neguvernamental din toata tara.

Evenimentul este unul dintre cele mai importante ale sectorului asociativ din Romania, iar anul acesta va fi prezentat de Mircea Toma - Psiholog, jurnalist si activist pentru drepturile omului si de Catalin Stefanescu - Realizator si moderator TVR 1.

Initiata in 2002, de-a lungul celor unsprezece editii ale Galei Societatii Civile, au fost inscrise in competitie 1.556 de proiecte, semnate de catre organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice. La editia de anul acesta s-a inregistrat un numar record de inscrieri: 220 de proiecte si programe. Mai multe informatii puteti gasi pe www.galasocietatiicivile.ro