In tara, vineri, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si trecator descarcari electrice la munte, local in Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si izolat in rest. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

LA BUCURESTI: vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei. Temperatura maxima va fi in jur 26 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.

LA MUNTE: vremea se va ameliora usor sub aspectul precipitatiilor. Cerul va prezenta innorari temporare mai ales in cursul zilei, cand vor cadea averse, insotite de descarcari elctrice. Noaptea cerul va deveni variabil si spre sfarsitul intervalului se va innora in Carpatii Occidentali unde pe arii restranse va ploua. Vantul va sufla moderat, cu intensificari indeosebi ziua. Valorile termice vor fi in scadere usoara.

LA MARE: vremea se mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros ziua cand vor mai fi averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 de grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 21 grade. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei si in partea de sud si sud-est a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, pana la 4...5 grade.