Ma numesc Seifert Walter Florentin, sunt elev clasa XI-a la Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu din Bucuresti, profil matematica-informatica. Pana in urma cu cateva luni eram un copil obisnuit, cu activitati obisnuite, cu idealuri si dorinte, cu ambitii si impliniri, un copil care se pregatea sa mearga pe calea vietii. Apoi s-a intamplat ceva... ceva cumplit care a distrus intr-o clipa micul meu univers, tot ce reprezentam eu. Simteam cum dintr-o data cerul nu mai era albastru, soarele nu mai voia sa rasara si pentru mine.

Seifert Walter FlorentinFoto: Arhiva personala

Un dusman teribil s-a strecurat in viata mea si a naruit totul - cancerul. Cum reactionaza un om cand afla ca are cancer? Cum poate sa lupte cu asemenea amenintare? Raspunsul este unul singur: "GREU". Acum cand ma aflu in cea mai cumplita perioada a vietii mele, ajutorul, incurajarile si mesajele de prietenie venite de la apropiati ma motiveaza enorm sa lupt. Ma rog si sper cu tarie ca maine va fi o noua zi. Poate una mai insorita...

Diagnostic

Foto: Arhiva personala

Diagnostic

Viata mea depinde acum de administrarea riguroasa a unui protocol medical complex (operatie, chimioterapie, radioterapie, operatie), care sa fie gestionat intr-un sistem medical apt sa sustina (inclusiv prin calitatea dotarilor si a medicatiei) efortul medicilor de a transforma o sansa in certitudine.

Va lansez acest apel, increzator fiind ca se va gasi un ecou in sufletul dvs. Acolo unde circumstantele ne impun fatalitatea unor limite, solidaritatea poate constitui o sansa reala pentru destinul meu.

Va multumesc din suflet pentru intelegerea si ajutorul dvs.

Contul umanitar este deschis la BRD - Agentia Cora Lujerului Bucuresti, sector 6 pe numele tatalui meu SEIFERT ERWIN DANIEL, deoarece sunt minor.

RO17BRDE410SV87773804100 - RON

RO65BRDE410SV87774784100 - EUR

COD SWIFT: BRDEROBU

Cont PayPal: seifert.walter@gmail.com

Contact: Seifert Erwin Daniel (tata): 0722.368.413, erwin.seifert@gmail.com