Traficul rutier si pietonal va fi restrictionat pe sos. Kiseleff miercuri intre orele 20.00 si 24.00, cand efective ale politiei vor desfasura un exercitiu ce presupune parcurgerea unui traseu de catre mai multe autovehicule cu insotirea echipajelor de politie rutiera, potrivit Agerpres.

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca va dispune masuri privind restrictionarea si fluidizarea circulatiei rutiere in intervalul orar mentionat pe sos. Kiseleff - tronsonul cuprins intre strazile Arhitect Ion Mincu si Monetariei.

Conducatorilor auto care intentioneaza sa tranziteze zona pe timpul restrictiilor le este recomandat sa foloseasca rutele ocolitoare sos. Kiseleff - str. Arhitect Ion Mincu - bd. Aviatorilor - Piata Victoriei si sos. Kiseleff - str. Arhitect Ion Mincu - bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei.

Politistii le solicita soferilor sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.