Update (6 aprilie): Familia Grigore, dupa ce a reusit, cu ajutorul dumneavoastra, sa straga suma necesara terapiei lui Andrei, are de trecut o noua incercare. In urma RMN-ului facut la inceputul lui martie, au aflat ca tatal baiatului, Grigore Catalin, are nevoie de un control la INI Hanovra pentru a reface RMN-ul si stabilirea unui diagnostic. Grigore Catalin a fost diagnosticat cu tumoare in trunchiul cerebral, iar operatia a fost facuta in 2013.

Catalin si Ionut GrigoreFoto: Arhiva personala

Costurile acestui control se ridica la aproximativ 3000 euro. Cum familia nu isi permite aceste costuri, face din nou un apel la dumneavoastra.

Donatii la BRD:

  • Grigore Catalin-Ionut pentru contul in lei:  RO28BRDE030SV59903590300 RON
  • Grigore Elena-Mihaela pentru contul in euro: RO45BRDE030SV29876900300 EUR
  • SWIFT: BRDEROBU
  • Cont PayPal: mihaelaa58@yahoo.com - limita de 2.500 de euro

Update (21 ianuarie): Cu ajutorul unei persoane generoase, sotii Grigore au ajuns la o clinica din Germania (Munchen), la un control ortopedic si neurologic. Medicii germani au constatat ca operatiile facute, mai ales in Turcia, au fost efectuate cu succes. In acest moment problema lui cea mai mare ramane paralizia cerebrala. La clinica germana exista un aparat de ultima generatie care stimuleaza partea afectata. Pentru aceasta metoda de recuperare, medicii au recomandat 15 sedinte de terapie si kinetoterapie, fiecare dintre acestea costand 200, respectiv 120 de euro. Costurile acestui program se ridica la aproximativ 6.000 de euro. Cu ajutorul dumneavoastra Andrei va merge in picioare.

[Anuntul initial]:

Mihaela si Catalin Grigore au fost doi parinti fericiti in momentul in care, din dragostea lor, s-a nascut Ionut Andrei. Destinul avea insa sa le intoarca o plata nemeritata, deoarece copilul s-a nascut cu parapareza spastica. Ar fi putut sa mearga cu un tratament corespunzator, nu s-a intamplat asa, iar ani de zile au umblat in toate spitalele din tara sa afle de ce. Au consultat zeci de medici, ca dupa 6 ani sa afle in sfarsit ca baiatul are si dubla luxatie de sold.

Dupa aflarea diagnosticului, Mihaela si Catalin au inceput sa stranga bani pentru operatia copilului. Cu cateva zile in urma lumea lor s-a prabusit din nou. De parca n-ar fi primit o pedeapsa suficienta, tatal baietelului, Catalin (34 de ani), a fost diagnosticat cu tumoare in trunchiul cerebral. Cu un copil ce trebuie operat si bolnav la randul lui, Catalin isi cauta forta pentru a lupta pentru viata, a lui si a micutului Ionut Andrei. Catalin este programat la operatie in Hanovra (Germania), pentru care are nevoie de minim 50.000 de euro.

Familia face un apel la cei care inteleg durerea si neputinta in fata mortii. Sa incercam sa salvam doua vieti!

N.R. : Multumim cititorilor HotNews.ro care au ajutat familia sa salveze vietile celor doi.

Relatii la telefon 0753.584.187.