Doi tineri de 20 si 21 de ani au murit, duminica dimineata, spulberati de un bolid de lux pe o trecere de pietoni din Craiova. Soferul a fugit de la locul accidentului si este cautat de politistii craioveni. Masina apartine unui om de afaceri din Craiova, anunta Mediafax.

Accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 5:00, in municipiul Craiova, in timp ce cei doi tineri traversau strada pe trecerea de pietoni de langa un club.

Astfel, tinerii au fost loviti de un autoturism Mercedes, fiind aruncati cateva zeci de metri. In urma impactului, cei doi au murit pe loc.

De asemenea, un al treilea tanar, de 23 de ani, a ajuns la spital cu rani usoare. Tanarul a sustinut ca ar fi fost si el lovit de masina, insa oamenii legii au stabilit ca, de fapt, acesta se afla in autoturismul implicat in accident.

"Cred ca a fost baut. A avut viteza mare. Noi eram in discoteca, iar cand am auzit ce s-a intamplat am iesit imediat afara. Cei doi tineri au fost pur si simplu spulberati. Sunt in stare de soc. Inchisoare pe viata, asta merita cel care i-a omorat", a spus un tanar.

Dupa producerea accidentului, soferul autoturismului a fugit de la fata locului, fiind cautat de oamenii legii.

Politistii au stabilit ca autoturismul apartine omului de afaceri Iulian Siclitaru din Craiova, insa trebuie sa se stabileasca persoana care era la volan, intrucat masina era folosita frecvent de un nepot de-al barbatului.

"A fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului. Doi tineri au decedat, iar altul a ajuns la spital. Soferul vinovat de producerea accidentului a fugit si a abandonat masina la 200 de metri de locul faptei", a spus Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant de la Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj.