Vremea se mentine si joi mai rece decat in mod normal pentru aceasta data in majoritatea regiunilor, desi temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de zilele precedente, indeosebi in vestul tarii, anunta Mediafax. Cerul va fi temporar noros. Vor cadea precipitatii mixte, ziua local in regiunile nord-vestice si izolat in rest, iar noaptea in sud-vestul tarii unde vor fi conditii de polei.

In zona de munte va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in nordul Moldovei si 8...9 grade in sudul Transilvaniei si in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -8 si 3 grade, mai coborate in depresiuni si in nordul Moldovei. Izolat, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, desi temperatura aerului va creste usor, vremea va fi rece pentru sfarsitul lunii martie. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -5...-3 grade.

Vineri, vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel ca maximele termice vor fi cuprinse intre 0 grade in nordul Moldovei si vestul Olteniei si 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -4 si 7 grade. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii pe arii extinse, exceptand sud-estul unde acestea se vor semnala izolat. Precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ninsoare in zona de munte, mixte in Moldova, Oltenia si nordul Munteniei si predominant sub forma de ploaie in celelalte regiuni. In vest si in nord-vest izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla moderat, cu intensificari la munte, in vestul, nord-estul tarii si doar izolat in rest. Vor fi conditii de ceata.