Prognoza meteo pana pe 7 aprilie. Ce temperaturi vor fi in fiecare regiune a tarii

de I.R.     HotNews.ro
Marţi, 26 martie 2013, 13:02 Actualitate | Esenţial

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 25 martie - 7 aprilie, in fiecare regiune a tarii, potrivit Mediafax. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

BANAT

Pana in data de 28 martie, vremea va fi mult mai rece decat in mod obisnuit cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 2 si 6 grade Celsius, dar si cu minime usor negative, in medie, intre -3 si -1 grad. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire,
astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 14 si 17 grade Celsius. Din 3 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 12 grade. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 3 si 6 grade Celsius.

In primele 2 zile vor fi precipitatii mai insemnate cantitativ, ploi la inceput, apoi si lapovita si ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi, in general slabe.

CRISANA

Pana in data de 28 martie, vremea va fi mult mai rece decat in mod obisnuit cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 2 si 6 grade Celsius, dar si cu minime negative, in medie, intre -3 si -1 grad. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 14 si 16 grade Celsius. Din 3 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 10 grade. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 2 si 6 grade Celsius.

In primele 2 zile vor fi precipitatii moderate cantitativ, ploi la inceput, apoi si lapovita si ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi in general slabe.

TRANSILVANIA

Vremea va fi mult mai rece decat in mod normal pana in data de 28 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre - 2 si 4 grade Celsius si cu minime negative medii intre -6 si -4 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 12 si 14 grade Celsius. Din 3 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 10 grade.

Temperaturile nocturne vor fi usor pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 0 si 3 grade Celsius.

In primele 2 zile vor fi precipitatii moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi in general slabe.

MARAMURES

Vremea va fi mult mai rece decat in mod normal pana in data de 28 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre 0 si 4 grade Celsius si cu minime negative medii intre -5 si -3 grade. Apoi se va incalzi, iar maximele termice vor fi intre 12 si 15 grade Celsius. Din 3 aprilie vremea se va raci usor. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 1 si 4 grade Celsius.

Temporar vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant sub forma de ninsoare in 25 si 26 martie si ploaie din 29 martie pana la sfarsitul intervalului.

MOLDOVA

Vremea va fi deosebit de rece pana in data de 29 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre -4 si 2 grade Celsius si cu minime negative medii in jur de -6 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 12 si 14 grade Celsius. In ultimele zile, temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 10 grade. Minimele vor fi in crestere intre 29 si 31 martie, apoi vor fi cuprinse in medie intre 2 si 4 grade Celsius.

In primele 2 zile vor fi ninsori moderate cantitativ. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi slabe.

DOBROGEA

Vremea va fi deosebit de rece pana in data de 29 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre 1 si 4 grade Celsius si cu minime negative medii intre -3 si -1 grad. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 31 martie - 7 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 12 si 14 grade Celsius si valori nocturne medii cuprinse intre 5 si 7 grade Celsius.

In primele 3 zile vor fi precipitatii la inceput ploi, apoi si lapovita si ninsoare, moderate cantitativ in data de 26 martie. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi slabe.

MUNTENIA

Pana in data de 29 martie, vremea va fi deosebit de rece cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 0 si 4 grade Celsius, dar si cu minime negative, in medie, intre -4 si -2 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 31 martie - 3 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 15 si 17 grade Celsius. Din 4 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 12 grade. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 31 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 3 si 6 grade Celsius.

In primele 2 zile vor fi precipitatii moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi slabe.

OLTENIA

Vremea va fi deosebit de rece pana in data de 29 martie, cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 0 si 3 grade Celsius, dar si cu minime negative, in medie, in jur de -3 grade. Apoi vremea se va incalzi treptat. Din 5 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 12 grade. Temperaturile nocturne vor fi negative in primele zile, apoi vor creste, iar in perioada 31 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 4ssi 6 grade Celsius.

Vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare, insemnate cantitativ in primele 2 zile si slabe in 27 si 28 martie. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi in general slabe.

LA MUNTE

Pana in data de 29 martie, vremea va fi rece cu temperaturi maxime medii cuprinse intre -4 si 0 grade Celsius si cu minime negative, in medie, intre -10 si -8 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 31 martie - 3 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 4 si 7 grade Celsius, dar si minime in jurul valorii de 0 grade.

Va ninge, moderat cantitativ in primele 2 zile si slab in 27 si 28 martie. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi precipitatii in general slabe, predominant sub forma de ploaie.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

5234 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version